Windows 10: Update - 30 Aprilie

windows

#1

Ieri scria un membru al serverului de Discord pe chat ca s-a facut update la Windows 10. Lucru bun zic eu, ca fiecare update la Windows inseamna ceva bun. (mai putin partea cu: Windows stie si raporteaza tot ce faci tu pe PC).

Avand Windows 10 Pro original, am dat sa caute update-uri, si a gasit.

Si ce e nou in acest update.

Funcția timeline:
Cu funcţia Timeline din Windows 10 utilizatorii pot să se „întoarcă în timp” pentru a găsi fişierele dorite, indiferent dacă le-au accesat în ziua respectivă sau cu una sau mai multe săptămâni în urmă.

Funcţia Focus Assist
Această funcţie poate fi programată să pornească automat în anumite momente din timpul zilei când utilizatorul doreşte să lucreze în linişte. La final, utilizatorul primeşte un rezumat al noutăţilor apărute între timp, fie notificări, e-mailuri sau actualizări. De asemenea, funcţia Focus Assist poate fi configurată pentru a oferi prioritate şi a nu bloca e-mailurile sau apelurile de la anumite persoane.

Funcţia de voce pentru introducerea naturală a datelor
Funcţia Dictation facilitează utilizatorilor luarea de notiţe sau scrierea unei lucrări, folosind doar vocea. Plasând cursorul în orice câmp de text, în Windows 10 sau într-o aplicaţie, utilizatorul trebuie să apese tastele Win+H şi pur şi simplu să înceapă să vorbească. Funcţia Dictation din Windows 10 va capta cuvintele utilizatorului, astfel încât ideile spontane sau discursurile pot fi transpuse în scris.
sursa: go4it

Mai multe detalii despre ce noutăți au fost implementate în acest update le găsiți pe blog-ul celor de la Microsoft:


Windows 10 April 2018 Update este disponibil pentru download gratuit de pe 30 Aprilie.