Spintires: Mudrunner


#1

Incep cu aceasta expresie : :astonished: , adica WTF? in sensul bun. De ce? Pai baietii din spatele jocului Spintiers: Mudrunner dupa succesul lansarii, au bagat un DLC gratuit care nu a fost deloc o dezamagire, dimpotriva, iar acum vor lansa AL DOILEA DLC gratuit! Waww…!

Traducere din anuntul oficial:
De data aceasta, vom începe de fapt să vorbim despre ceva și să facem un anunț!

Suntem fericiti sa anuntam The Ridge, al doilea DLC gratuit pentru Spintires: MudRunner, care vine in curand pe PC, PS4 si Xbox One.

În The Ridge DLC, vom introduce o nouă hartă, două vehicule noi și, pentru prima dată, un nou mod de joc.

Pe Ridge, veți găsi o creastă de munte, care împarte harta în două zone, și care este incredibil de dificil de traversat. Acest lucru va fi mai complicat odată cu introducerea celor două vehicule noi, D-538 și B-6A. Vom avea mai multe detalii despre aceste vehicule în viitor în profilurile individuale ale vehiculelor, dar ambele vehicule vor introduce, de asemenea, noi add-on-uri in joc!

Aceste noi add-on-uri vor ajuta jucatorii sa abordeze modul dificil de joc nou introdus in The Ridge, Scavenge.

Scavenge mode, unic pentru The Ridge, este un mod în care nu există stații de jurnal. Aceasta înseamnă că nu veți putea să colectați și să le transportați. În schimb, acum există locații aleatorii ". Aceste locații sunt două sau trei locații care sunt alese aleatoriu de fiecare dată când porniți hărțile și cumpărați bușteni statici care trebuie colectați cu o macara!

Momentan nu avem o anumită dată de lansare planificată pentru The Ridge, dar ar trebui să sosească la sfârșitul lunii mai. Vom continua să adăugăm screenshot-uri la această postare pe care trebuie să le împărtășim. După cum sa menționat mai sus, acest lucru va fi pentru PC, PS4 și Xbox One!

Așa cum a devenit norma pentru aceste actualizări ale comunității, vă voi spune și despre ce lucrează în prezent echipa și despre ce să vă așteptați în viitor.

Continuăm să lucrăm la MudRunner USA și vom avea mai multe informații în acest sens în viitor, dar în prezent analizăm opțiunile noastre față de vehiculele licențiate în acest sens.

Suntem foarte recunoscători comunității dedicate și pasionate de moding pentru a ne ajuta să facem Spintires: MudRunner cel mai bun joc pe care îl poate fi, dar, deocamdată, doar explorăm ce opțiuni avem, nu avem planuri concrete de a implementa moduri pe console în perioada urmatoare.

În cele din urmă, versiunea Nintendo Switch a lui Spintires: MudRunner este încă în curs de dezvoltare, însă nu avem încă multe de spus despre asta deocamdata.


#2

si uite asa baietii care au facut acest joc stiu sa isi atraga clienti , si sa isi faca un fan base destul de bine dezvoltat care mai apoi , fi sigur ca o sa dea banii si pe DLC-uri platite. E o strategie de marketing care sunt sigur ca o sa dea roade , si o sa ramana foarte multi uimiti ce player base o sa aiba jocul asta. Alte companii cough SCS cough ar trebui sa invete de la baietii astia :smiley:


#3

Cough SCS cough… Ce? Nu am zis nimic. :zipper_mouth_face:


#4

Si uite asa, imi voi achizitiona si eu jocul cat de curand posibil.


#5

The Ridge Free DLC

Data lansare 29 Mai 2018. :slight_smile:

Detaliile despre noul DLC sunt mai sus.


#6

Trebuie bagat antrenament, dlc nou se spune ca va fi o harta grea


#7

si-a facut update jocul cu dlc-ul

Dar va vi deblocat la 3PM UTC


#8


#9

Ridge, un nou DLC gratuit pentru Spintires: MudRunner, se lanseaza astăzi!

Descoperiți o nouă hartă, vehicule noi și noul mod de joc Scavenge pe PS4, Xbox One și PC!

Ora de lansare in Romania : dupa 15:00