Problema cu volan Logitech G920 Driver


#1

Buna ziua la toata lumea, am si eu o problema la un volan care ma scoate efectiv din minti .
Problema e ca el se calibreaza la deschidera PC-ului/Windowsului intru un Euro Truck Simulator 2 ma joc si dupa ai pur si simplu se deconecteaza ca si cum nu ar mai fi conectat si imi da eraore la driver. este foarte frustrant nush ce sa ii mai fac am incercat sa pun si 7 sa dau back la update-uri la windows 10 si nimic nici un rezultat .

Mai jos am sa va pun niste poze sa vedeti cum imi da#2

Incearca sa instalezi driverul oficial de la Logitech , Logitech Gaming Software . Daca mai ai probleme, nu ezita sa dai un reply :wink:


#3

Cred ca am de vre-o 3 4ori de cand am facut asta si nimica la fel.


#4

Salutare . Incearca cu o versiune mai veche de la driverul volanului problema asta am avut-o si eu pe un G27/G29 cu o versiune noua si am instalat una mai veche care o aveam prin PC si s-a rezolvat problema.


#5

Ok am sa incerc, revin cu un edit daca se rezolva.

Edit: Am pus un driver mai vech cred ca e 8.710 si vad ca nu mai face asa cel putin cat m-am jucat, am dus vre-o 3 4 curse si nu a mai facut asta, a mers foarte bine si sa comportat cum trebuie fara erori sau probleme. Multumesc soryne pentru sfat eu cred ca sa rezolvat problema mea.
Respect maxim pentru cei care m-au ajutat la problema mea.


#7

N-ai pentru ce domnu ma bucur ca s-a rezolvat problema si de aia suntem aici sa ne ajutam reciproc. Daca nu o facem noi atunci cine ? Nimeni :smiley: Si Respect Maxim si tie @florino_cel_bun :slight_smile: