OffTopic: Am nevoie de ajutor


#1

Salutare! Stiu ca nu e legat de gaming ceea ce urmeaza sa spun dar, am zis sa incerc. Stie cineva vreun job online serios? Eu am cautat dar…dau numai de scam-uri…Sunt in cautarea unui astfel de job deoarece sufar de o problema fizica de sanatate ce nu imi permite sa lucrez altceva, gen…
PS: Sper sa nu deranjeze postarea mea. Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! O seara faina!


#2

Tot ce e simplu de facut pe internet se plateste putin spre deloc . Din ce am cercetat pe internet acum ceva timp in speranta ca voi gasi ceva de genul , lucru acasa si ceva nu foarte greu de facut , am cercetat tot ce era pe freelence si chiar am incercat sa iau un job de acolo dar fara reusita … mai multe lucruri de spus despre freelence dar presupun ca esti in tema cam cu ce e pe acolo .

Also , am incercat si tranzactii online , cu ‘invata graficu’ si alte dastea , bagi bani ca sa scoti bani , din ce ma informasem atunci treaba e serioasa si spun unii ca traiesc din asta , cum sunt aia de pe wallstreet gen :)) . Am inceput cu un cont gratuit ce iti dadea 100 lei la inceput sau ceva de genu , si am tranzactionat pe acolo , facusem ceva de gen 200~lei imi dadea presimtirea ca stiu ce fac dar eu habar nu aveam , am fost si la cursuri online gen cu un program ca team viewer si explica aia acolo ce si cum . Am ramas indecis daca e vreo bisnita sa iti ia banii sau e ceva serios .

Personal cred ca programarea e cea mai fiabila , adica o poti invata de acasa si sa si gasesti de lucru chiar si ca incepator , numai sa vrei sa o inveti . Mie mi sa parut foarte grea programarea , cand am vazut ce e acolo am zis hai lasa , muncesc cu carca :)) pur si simplu nu era de mine , nu o inteleg deloc . si chiar daca pe hartie’ o poti invata de acasa , tot mai bine e cu un profesor sa iti explice ce si cum , deci o facultate in domeniu nu ar fi rea deloc . Multe de zis si aici dar incerc sa tin totu pe scurt .

Sper ca nu am zis nimic prost , intentia mea e de a te ajuta din experientele de le-am avut :wink: