Nedumerire windows


#1

Salut, mai merita cumparat un windows cu licenta? Am gasit pe un site un windows 10 Pro Standard la 13 euro si anume : https://www.gamesdeal.com/windows-10-professional-32-64-bit-1.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
Uitati si niste review-uri : https://www.trustpilot.com/review/www.gamesdeal.com


#2

nu stiu unde ai vazut tu Standard pe acolo prin numeā€¦dar da , merita


#3

La pretul asta este varianta oem.


#4

Cauta pe net varianta Pro, fara ale adaugari la nume. Probabil ca o sa fie mai mult, chiar si pe G2A poti gasi Windows de vanzare, si cumpara, ca o sa ai licenta pe viata.
Windows 11 nu o sa mai apara, ci doar versiuni diferite de Windows 10.


#5

@APoliTech nu este varianta OEM : http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ - este al cincilea de sus in jos.

@Geo Cel de aici https://www.gamesdeal.com/windows-10-professional-32-64-bit-1.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop este Windows 10 Pro.L-am luat si totul este ok.Nu este o Licenţa OEM (Original Equipment Manufacturer) deci totul este ok, pot instala windows-ul si pe alte PC-uri.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !


#6

Super nea @CiDy, ma bucur ca s-a rezolvat. Enjoy. :wink:


#7

Hmm

#8

Tipul are dreptate dar doar pe o parte.
In cazul jocurilor, publicatorul publica un numar de seriale, sa zicem 100.000, seriale pe care nici ei nu le stiu pe de rost pentru ca sunt generate de un soft.

Acele seriale sunt 100% sigure sau mai bine zis legale. Apoi unul din companie, fiecare companie are cate un hot in ea, ia o parte din seriale, sa zicem 10.000 si le da acestor site-uri, G2A, Kinguin, Cd-Keys si asa mai departe contra unei sume de bani negociata.

Serialele vandute de aceste site-uri sunt acoperite legal pentru ca au un contract cu hotul. De fapt hotul se da drept compania publicatoare. Si cand compania publicatoare cere socoteala, G2A de exemplu le arunca in fata contractul respectiv, care este perfect legal si valabil.

Cumpar seriale de pe G2A de cativa ani, chiar am contract cu ei si platesc 1,5 euro lunar pentru a primi garantia ca serialele sunt 100% bune. Pana acum nu am avut probleme cu ei.

Un singur serial l-am cumparat pentru cineva si ala mi-a zis ca nu a fost ok si a cerut altul in schimb fara sa imi demonstreze ca serialul a fost invalid. Pur si simplu a crezut ca s-a intalnit hotul cu prostul.

In cazul serialelor de Windows e alta poveste, cat timp a fost windows 10 gratuit a fost ok, apoi au inceput sa apara peste tot pe net seriale ieftine, care au activat windows si e activ si in ziua de azi.
In cazul Microsoft, eu nu cred ca ei mai au habar caate seriale au publicat si cui le-au vandut, tinant cont ca windows 10 e cel mai folosit sistem de operare din lume.