Intrebare browser


#1

Salut, am si eu o intrebare si anume daca merita sa trec de la Google Chrome la FireFox Quantum?Am facut niste teste cand ma uitam la un video 4k , iar FireFox imi consuma cu aproximativ 100 mb de ram mai mult decat Chrome, dar in schimb Chrome imi consuma dublu, daca nu mai mult procesor decat FireFox.Concluzia mea este ca ar merita sa le am pe ambele in PC pentru o saptamana sau doua si sa vad cu care ma impac mai bine, desi eu am mai avut de multe ori firefox si chrome in pc si mai mereu foloseam firefox :wink: . Deci as vrea o parere despre ce ar fi mai bine dupa voi sa fac.Vreau sa fac o schimbare, folosesc de ceva ani Google Chrome si parca “m-am plictisit” de aspectul lui si de la ultimul update bookmarks-urile au spatiu mare intre ele.


#2

Mergi in paralel cu ele pentru ceva timp ca sa iti faci o idee, dupa, sari pe cel pe care il consideri mai bun. Totusi mai sunt cateva alte aspecte de luat in considerare ca sa iti faci ideea finala in cazul amandurora.


#3

Eu folosesc Firefox Quantum de vreo 4 luni si sunt mai multumit fata de Google Chrome.


#4

Eu personal nu folosesc Firefox dar pentru mine Opera este un Browser perfect cand vine vorba de fluiditate si nu consuma asa mult fata de Google Chrome & Firefox care cam mananca din ram destul de mult. Recomand Opera ca Browser :hugs: