Gaming-Club din nou online

forum

#1

Gaming Club a trecut de la site de stiri pe platforma Worldpress, la o platformra noua pe nume Discourse, care este un forum modern, cred ca cea mai moderna platforma de forum, care este open-source.

Aceasta platforma noua nu este la fel ca celelalte, se insealeaza intr-un server Linux doar prin comenzi, nu foloseste cPanel de la vreun serviciu de hostare. Asta ofera in opinia mea un control absolut asupra forumului.

Poate ca urmatoarea intrebare este: de ce am deschis acest forum? Pai raspunsul este simplu si amplu in acelasi timp.
Noi deja avem un server de discord [https://discord.gg/7dU74P8] care este online de aproape 1 an, in urma problemelor avute cu diferite servere de teamspeak si lipsa membrilor de pe acestea. Toti sau cei mai multi veneau pe ts doar cand era convoi, fapt care i-a deranjat pe multi, inclusiv pe mine.

Totodata m-am decis sa pun GLX intr-o stare de hibernare din cauza update-urilor sarace pentru jocul Euro Truck Simulator 2, care este pe un motor grafic invechit, mult prea invechit pentru acesti ani in care jocurile pe DX12 au devenit mainstream (the big kid on the block).
Asa a luat nastere Gaming Club, care a fost gandit ca o scapare din lumea otravita de firmele virtuale romanesti de ETS2 care nu stiu nimic altceva, decat sa se manance intre ele si sa se injure la scena deschisa unii pe altii.

Gaming Club a fost gandit ca un site de stiri din lumea gaming-ului mondial, care a prins la lume bine dar ceva lipsea. Si anume interactiunea cu membrii. Disparuse locul unde stiai ca gasesti de exmplu un anumit mod pentru ETS2, locul care era freventat zilnic de multi oameni, asta a fost GLX.

Incepand de azi, Gaming Club devine ce a fost GLX odata si mai mult. Adica locul unde se vor regasii modurile rare si atat de necesare pentru pasionatii de ETS2/ATS si mult mai multe in plus.

Ce va fi in plus Geo?
Pai domnul Marius aka bucharestBIKEtraffic isi va face prezenta pe acest forum la categoria preferata despre biciclete unde isi va prezenta videoclip-urile realizate si poate si mai mult.

De asemenea fratele meu, Alexander, care este unul dintre cei mai talentati fotografi contemporani si extrem de solicitat si cautat pe teritororiul tarii noastre, va fii prezent aici pentru a ne arata unele dintre cele mai frumoase fotografii si poate ne va invata si pe noi cateva secrete din aceasta lume a fotografiei. :slight_smile:

Nu in ultimul rand voi incerca sa iau legatura (deocamdata nu e in tara) cu unul dintre cei mai de succes vanzatori de componente PC la mana a doua si noi de pe forumul computergames.ro, forum care desi este unul dintre cele mai mari din Romania, se va inchide definitiv pe 20 mai 2018.
Il voi ruga sa-si mute lista de componente pe acest forum.

Deci deja avandu-i prezenti pe acesti 3 mari oameni, cred ca va atrage un puhoi mare de oameni.

Gaming Club deja si-a luat toate masurile legale in conformitate cu noile legi europene prinvind protectia datelor. Si este deja indexat de Google ca fiind un site sigur oferind un trafic criptat pentru utilizatorii acestui forum.
Politica de confidentialitate
Termeni si Conditii