Fa-ti propriul server in 55 de secunde plus 10$ cadou

server

#1

Daca esti interesat sa-ti faci un server sa-l folosesti la fix ce doresti, am o solutie super simpla pentru tine.

DigitalOcean este un serviciu care iti poate crea un server in 55 de secunde de la comanda ta pus pe un SSD in 8 locatii din lume, cea mai aproape de Romania este in Frankfurt.

Mai intai ne facem un cont, cred ca oricine e in stare de asta:

Dupa care ne apucam de treaba si ne alegem pe ce platforma sa fie serverul nostru :

Si asteptam sa se configureze serverul, asta dureaza 55 de secunde. Si gata. Serverul este up & running.

Mai avem o optiune si mai simpla care depinde de ceea ce vrem sa instalam. Poate vrem un server de Worldpress pe care sa ne facem un site. Avem optiunea de One-Click Apps Install.

Acest link : https://m.do.co/c/f6063dbab63a te duce unde ai nevoie. Daca folosesti acest link numai, dupa ce iti configurezi un server si il activezi, vei primi 10$ bonus sa ii cheltui cum doresti pentru serverul tau, fie upgrade, fie plata pe o perioada de timp.

De ce DigitalOcean?
Pentru ca sunt pe piata de foarte multi ani si au progresat ajungand printre cei mai buni din lume prin seriozitate.
Daca nu stiai, chiar acest forum este hostat de DigitalOcean.

DigitalOcean ofera back-up saptamanal care costa doar 1$, firewall gratuit si flexibilitate de upgrade in finctie de bugetul tau, poate vrei doar CPU sau doar ramm sau doar spatiu mai mult. Sau toate la un loc.

In plus, ca sa fie si mai bine, daca cumva ajungi sa cheltui pentru al tau server 25$ folosind link-ul de mai sus, eu voi primii 25$ pe care pot sa-i cheltui la fel ca tine, pentru serverul meu unde este hostat acest forum.

Succes! :slight_smile: