Acesta este un loc civilizat pentru discuții publice

Te rog trateaza acest forum de discutii cu acelasi respect ca si un parc public. Noi, de asemenea, suntem o resursă comună comună - un loc în care să împărtășim abilitățile, cunoștințele și interesele prin conversații în curs de desfășurare.

Acestea nu sunt reguli dure și rapide, ci doar indicatii pentru a ajuta la judecata umană a comunității noastre și pentru a păstra acest loc un loc curat și bine luminat pentru discursul public civilizat.

Îmbunătățiți discuția

jutați-ne să facem acest lucru un loc minunat pentru discuții, întotdeauna lucrând pentru a îmbunătăți discuția într-un fel, oricât de mic. Dacă nu sunteți sigur că postul dvs. adaugă conversație, gândiți-vă la ceea ce doriți să spuneți și încercați din nou mai târziu.

Subiectele discutate aici sunt importante pentru noi și dorim să vă acționați ca și cum ar conta pentru voi. Fiți respectuos față de subiecte și de cei care le discută, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceea ce se spune.

O modalitate de a îmbunătăți discuția este descoperirea celor care se întâmplă deja. Petreceți timp pentru a răsfoi subiectele aici înainte de a răspunde sau de a vă începe propria dvs. și veți avea șanse mai mari să întâlniți alții care vă împărtășesc interesele.

Fiți de acord, chiar și atunci când nu sunteți de acord.

Poate doriți să răspundeți la ceva prin faptul că nu sunteți de acord cu aceasta. E in regula. Dar nu uitați să criticați ideile, nu oamenii. Evitați:

 • Injuriile
 • Atacurile ad hominem
 • Răspunzând la tonul postului în loc de conținutul său real
 • Contradicțiile
  În schimb, oferiți contraargumente justificate care îmbunătățesc conversația.

Participarea ta contează

Conversațiile pe care le-am stabilit au determinat tonul pentru fiecare nouă sosire. Ajutați-ne să influențăm viitorul acestei comunități, alegând să participăm la discuții care fac acest forum un loc interesant de a fi.

Discursul oferă instrumente care permit comunității să identifice colectiv cele mai bune (și cele mai rele) contribuții: marcaje, aprecieri, steaguri, răspunsuri, editări și așa mai departe. Utilizați aceste instrumente pentru a vă îmbunătăți propria experiență și pentru toți ceilalți.

Să lăsăm comunitatea mai bună decât am găsit-o.

Dacă vedeți o problemă, semnalați-o

Moderatorii au autoritate specială; ei sunt responsabili pentru acest forum. Dar și tu ești. Cu ajutorul dvs., moderatorii pot fi facilitatori ai comunității, nu doar administratori sau polițiști.

Când observați un comportament rău, nu răspundeți. Încurajează comportamentul rău, recunoscând-o, consumă energia și distruge toată lumea. Doar semnați-l. Dacă se acumulează suficiente steaguri, se vor întreprinde acțiuni, fie automat, fie prin intervenția moderatorului.

Pentru a ne menține comunitatea, moderatorii își rezervă dreptul de a șterge oricând orice conținut și orice cont de utilizator în orice moment. Moderatorii nu previzualizează mesaje noi; moderatorii și operatorii site-ului nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul publicat de comunitate.

Fiți întotdeauna cu bun simt

Nimic nu sabotează o conversație sănătoasă, cum ar fi nesimtirea:

Fii civil. Nu postați nimic despre care o persoană rezonabilă ar considera discursul ofensiv, abuziv sau ură.

 • Păstrează-l curat. Nu postați nimic obscen sau explicit din punct de vedere sexual.
 • Respectați-vă între voi. Nu hărțuiți pe nimeni, nu jigniți pe nimeni sau nu vă expuneți informațiile personale.
 • Respectați forumul nostru. Nu postați spam sau vandalizați altfel forumul.

Acestea nu sunt termeni concreți cu definiții precise - evitați chiar apariția oricăruia dintre aceste lucruri. Dacă nu sunteți sigur, întrebați-vă cum v-ați simți dacă postarea dvs. a fost prezentată pe prima pagină a New York Times.

Acesta este un forum public, iar motoarele de căutare indexează aceste discuții. Păstrați limba, link-urile și imaginile în siguranță pentru familie și prieteni.

Păstrați-l curat

Faceți efortul de a pune lucrurile în locul potrivit, astfel încât să putem petrece mai mult timp discutând și curățând mai puțin. Asa de:

 • Nu începeți un subiect în categoria greșită.
 • Nu postați același articol în mai multe subiecte.
 • Nu postați răspunsuri fără conținut.
 • Nu redirecționați un subiect prin schimbarea lui în mijlocul fluxului.
 • Nu semnați postările dvs. - fiecare postare conține informații despre profilul dvs. atașate.

În loc să postați “+1” sau “De acord”, utilizați butonul Like. Mai degrabă decât să luați un subiect existent într-o direcție radical diferită, utilizați Răspundeți ca subiect conectat.

Postați-vă propriile dvs. subiecte

Este posibil să nu postați nimic digital care aparține altcuiva fără permisiune. Nu puteți posta descrieri, legături sau metode pentru furtul de proprietate intelectuală (software, video, audio, imagini) sau pentru încălcarea oricărei alte legi.

Realizat de tine

Acest site este administrat de personalul dvs. prietenos local și de dvs., comunitatea. Dacă aveți întrebări suplimentare despre cum ar trebui să funcționeze aici, deschideți un nou subiect în categoria feedback-ului site-ului și discutați! Dacă există o problemă critică sau urgentă care nu poate fi rezolvată de un subiect sau flag de meta, contactați-ne.

[Termeni și condiții] (# tos)

Da, legal este plictisitor, dar trebuie să ne protejăm pe noi înșine; și, prin extensie, tu și datele tale; împotriva oamenilor neprietenoși. Avem [Termeni și condiții] (/ tos) care descriu comportamentul dvs. (și al nostru) și drepturile legate de conținut, confidențialitate și legi. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să fiți de acord să respectați [TOS] (/ tos) noastre.